fbpx

Taloyhtiösiivous Oulu

Taloyhtiösiivouksemme ansiosta kotiin on mukava tulla!

Sopimussiivous on palvelumme ydintä; teemme taloyhtiöille ja kiinteistönomistajille aina erikseen räätälöidyn tarjouksen siivoustarpeen, toiveiden ja kohteen mukaan. Aikataulut ja työvaiheet suunnittelemme siten, että siivoustyö voidaan tehdä asukkaiden normaaleja rutiineja mahdollisimman vähän häiriten.

Olemme tarjonneet toimisto-, yrityssiivous- ja kiinteistösiivouspalveluita jo vuodesta 1989 lähtien.

Hyvää jälkeä tekevä siivousfirma pitää myös osakkeenomistajat tyytyväisinä.

Taloyhtiösiivous räätälöitynä tarpeiden mukaan

Palvelumme perustuu asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen. Tulemme paikan päälle kartoittamaan siivottavat tilat ja teemme tarjouksen tilojen laajuuden sekä tarvittavien palveluiden perusteella. Suosimme sopimussiivousta, mutta teemme tietysti myös kertaluonteisia keikkoja. Tarjoamme kaikki tavallisimmat siivouspalvelut, kuten:

  • ylläpitosiivous (tapahtuu säännöllisesti 1–5 x viikossa)
  • perus- ja erikoissiivous
  • lattioiden peruspesu ja lattian vahaus
  • ikkunanpesu
  • kalustepesut
  • otsonointi

Meillä on käytössämme alan uusimmat koneet ja välineet. Käyttämämme tuotteet ovat tehokkaita siivous- ja puhdistusalan ammattituotteita. Tarvittaessa voimme käyttää myös hajusteettomia tuotteita.

Taloyhtiösiivous ei ole turha menoerä

Asunto-osakeyhtiöissä siistit porraskäytävät ja oleskelutilat antavat edustavan kuvan taloyhtiöstä ja parhaassa tapauksessa vaikuttavat myös siihen, halutaanko taloyhtiöön muuttaa. Hyvää jälkeä tekevä siivousfirma pitää myös osakkeenomistajat tyytyväisinä.