fbpx

Yrityssiivous Oulu

Yrityssiivousta, joka kohottaa viihtyvyyttä!

Sopimussiivous on palvelumme ydintä; teemme yrityksille aina erikseen räätälöidyn tarjouksen siivoustarpeen, toiveiden ja kohteen mukaan. Aikataulut ja työvaiheet suunnittelemme siten, että työ voidaan tehdä yrityksen normaaleja rutiineja mahdollisimman vähän häiriten.

Olemme tarjonneet yritys-, toimistosiivous- ja taloyhtiösiivouspalveluita jo vuodesta 1989 lähtien.

Yrityssiivous räätälöitynä tarpeen mukaan

Palvelumme perustuu asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen. Tulemme paikan päälle kartoittamaan siivottavat tilat ja teemme tarjouksen tilojen laajuuden sekä tarvittavien palveluiden perusteella. Suosimme sopimussiivousta, mutta teemme tietysti myös kertaluonteisia keikkoja. Tarjoamme kaikki tavallisimmat siivouspalvelut, kuten:

  • ylläpitosiivous (tapahtuu säännöllisesti 1–5 x viikossa)
  • perus- ja erikoissiivous
  • lattioiden peruspesu ja lattian vahaus
  • ikkunanpesu
  • kalustepesut
  • otsonointi

Meillä on käytössämme alan uusimmat koneet ja välineet. Käyttämämme tuotteet ovat tehokkaita siivous- ja puhdistusalan ammattituotteita. Tarvittaessa voimme käyttää myös hajusteettomia tuotteita.

Säännöllinen siivous ei ole turha menoerä

Erityisesti yrityksissä sekä julkisen sektorin kiinteistöissä siistit tilat ovat tärkeä tekijä. Puhtaat ja raikkaat aulat, odotushuoneet, wc-tilat ja muut yleiset tilat viestivät välittämisestä ja huolenpidosta. Vastaavasti epäsiistit tilat luovat kuvaa piittaamattomuudesta ja kaaoksesta. Säännöllinen siivous on tärkeää myös henkilökunnan viihtyvyyden ja hyvinvoinnin kannalta.