fbpx

Avoimet työpaikat: sinustako siivooja iloiseen joukkoomme?

Tupla-Luudan porukkaan mahtuu aina uusi, ahkera siivooja. Oulun talousalueella toimivassa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin 30 henkilöä, mutta olemme kiinnostuneita rekryämään joukkoomme myös uusia kykyjä. Tarvittaessa koulutamme henkilön työhön. Siivouspalveluihimme kuuluvat monipuolinen yrityssiivous ja kiinteistösiivous Oulun seudulla. Meillä työskennellään alan parhaimmilla laitteilla sekä laadukkailla siivoustuotteilla ja -välineillä. Tupla-Luuta Oy:ssä on reilu meininki niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin kohtaan; pitkät asiakas- ja työsuhteet toimivat meille merkkinä oikeasta suunnasta. Tule mukaan joukkoomme!

Aloita siivoojan työt Oulussa
– täytä rekrytointilomake!

Mikäli siivoojan työ Oulun seudulla kiinnostavat, hae meille töihin. Täytä lomakkeeseen nimesi ja yhteystietosi. Halutessasi voit myös kertoa lyhyesti itsestäsi ja mahdollisesta alan kokemuksestasi. Otamme sinuun yhteyttä, jolloin voimme keskustella lisää ja sopia haastattelun.

Arvostamme henkilökuntaamme

Meistä hyvin tehty työ ansaitsee aina kiitoksen. Panostammekin henkilökuntamme hyvinvointiin muun muassa tukemalla heidän vapaa-ajan liikunnallisia harrastuksiaan ja järjestämällä erilaisia yhteisiä tapahtumia työn vastapainoksi.

”Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työssään. Kattava koulutus ja mukava tiimi takaavat sen, ettei kenenkään tarvitse jäädä työssään yksin. Jokaisella on myös mahdollisuus edetä urallaan osaamisensa ja toiveidensa mukaan.”

Maarit Eklund, toimitusjohtaja, Tupla-Luuta Oy

Meillä asenne ratkaisee

Kiinnostaako siivoojan työ, mutta aiempi siivouskokemuksesi rajoittuu lähinnä imurointiin ja roskapussin viemiseen? Ei hätää, sillä meillä siivoojan asenne ratkaisee. Mikäli olet ahkera ja luotettava ja haluat aidosti työskennellä meillä, koulutamme sinut tehtävään. Toki arvostamme suuresti alan koulutusta ja kaikki aiempi kokemus siivoojan työstä on eduksi, mutta todistuksia tärkeämpää on asenteesi; tartut reippaasti toimeen ja teet työsi huolella.