fbpx

Siivouspalvelu Oulussa ja sen lähialueilla

Kokenut ja ammattimainen siivouspalvelu yrityksille ja taloyhtiöille

Olipa kyseessä sitten ikkunanpesu, porrassiivous tai toimistosiivous, Tupla-Luuta Oy on hyvä valinta siivouskumppaniksi. Olemme tarjonneet yrityssiivous– ja taloyhtiösiivouspalveluita jo vuodesta 1989 lähtien. Olemme aidosti paikallinen sekä kotimainen siivouspalvelu Oulussa, ja osa nykyisistä asiakkaistamme on luottanut ammattitaitoomme kaikki nämä vuodet. Sopimussiivous on palvelumme ydintä; teemme yrityksille aina erikseen räätälöidyn tarjouksen siivoustarpeen, toiveiden ja kohteen mukaan. Aikataulut ja työvaiheet suunnittelemme siten, että työ voidaan tehdä yrityksen normaaleja rutiineja mahdollisimman vähän häiriten.

Sopimussiivousta 30 vuoden kokemuksella

Pystymme vastaamaan monenlaisten asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaitamme löytyy muun muassa seuraavilta aloilta: Palvelemme mielellämme myös julkisen sektorin asiakkaita!
Hyvää jälkeä tekevä siivousfirma pitää myös osakkeenomistajat tyytyväisinä.

Siivouspalvelu räätälöitynä tarpeen mukaan

Palvelumme perustuu asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen. Tulemme paikan päälle kartoittamaan siivottavat tilat ja teemme tarjouksen tilojen laajuuden sekä tarvittavien palveluiden perusteella. Suosimme sopimussiivousta, mutta teemme tietysti myös kertaluonteisia keikkoja. Tarjoamme kaikki tavallisimmat siivouspalvelut, kuten:

  • ylläpitosiivous (tapahtuu säännöllisesti 1–5 x viikossa)
  • perus- ja erikoissiivous
  • lattioiden peruspesu ja lattian vahaus
  • ikkunanpesu
  • kalustepesut
  • otsonointi

 

Meillä on käytössämme alan uusimmat koneet ja välineet. Käyttämämme tuotteet ovat tehokkaita siivous- ja puhdistusalan ammattituotteita. Tarvittaessa voimme käyttää myös hajusteettomia ja ekologisia tuotteita.

Säännöllinen siivous ei ole turha menoerä

Erityisesti yrityksissä sekä julkisen sektorin kiinteistöissä siistit tilat ovat tärkeä tekijä. Puhtaat ja raikkaat aulat, odotushuoneet, wc-tilat ja muut yleiset tilat viestivät välittämisestä ja huolenpidosta. Vastaavasti epäsiistit tilat luovat kuvaa piittaamattomuudesta ja kaaoksesta. Säännöllinen siivous on tärkeää myös henkilökunnan viihtyvyyden ja hyvinvoinnin kannalta.

Asunto-osakeyhtiöissä siistit porraskäytävät ja oleskelutilat antavat edustavan kuvan taloyhtiöstä ja parhaassa tapauksessa vaikuttavat myös siihen, halutaanko taloyhtiöön muuttaa. Hyvää jälkeä tekevä siivousfirma pitää myös osakkeenomistajat tyytyväisinä. 

Siivouspalvelumme toimii Oulussa ja sen lähialueilla.

Olisiko aika kilpailuttaa siivouspalvelut? Ota yhteyttä!