fbpx

Se paikallinen siivousfirma Oulun talousalueella

Tupla-Luuta Oy on vahvasti paikallinen, jo vuonna 1989 toimintansa aloittanut yksityinen siivousfirma. Oulun seudun asiakkaat ovatkin voineet tilata meiltä luotettavaa, ammattitaitoista ja joustavaa siivousta jo yli 30 vuoden ajan. Tarjoamme monipuoliset siivouspalvelut yrityksille, asunto-osakeyhtiöille sekä julkisiin tiloihin. Pitkäkestoiset ja tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme perusta – hyvää henkilökuntaa tietystikään unohtamatta!

Pitkäaikaista puhtautta

Teemme mielellämme kaikenlaisia toimeksiantoja, mutta erityisen ylpeitä ja iloisia olemme pitkäaikaisista asiakkuuksistamme. Niiden ansiosta tiedämme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä ja tiedämme palvelevamme heitä luotettavasti ja ammattitaidolla – eli juuri siten, miten kuuluukin. Pitkäikäisimpien asiakkaidemme kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo Tupla-Luudan perustamisesta lähtien.

Tupla-Luuta Oy – kun raikkaus ratkaisee!
Tehdassiivousta Oulussa

Joustavaa siivouspalvelua kaikkiin tarpeisiin

Pystymme joustavasti täyttämään asiakkaidemme vaativat ja muuttuvat tarpeet useilla toimialoilla. Olemme yrityksenä riittävän iso siihen, että esimerkiksi siivouslomitukset sujuvat, mutta riittävän pieni siihen, että voimme toimia ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeen mukaan; joskus tilataan vain pelkkä yksittäinen ikkunanpesu, ja joskus halutaan solmia vuoden mittainen ylläpitosiivoussopimus – kaikki onnistuu.

100% kotimainen & paikallinen siivousfirma

Meille on tärkeää, että pystymme pitämään langat omissa käsissämme ja vastaamaan henkilökohtaisesti palvelustamme. Pienenä, paikallisena ja yksityisenä siivousfirmana tämä on mahdollista. Mikäli jotain mokataan, reklamaatio ei häviä byrokratian rattaisiin vaan se pystytään se oitis korjaamaan ja varmistamaan, että asiakas on oikeasti tyytyväinen ratkaisuun.