fbpx

Raikas ratkaisu!

Tupla-Luuta Oy huolehtii yritysten, asunto-osakeyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen siivouksesta varmoin ottein. Tulemme paikalle, siivoamme sovitusti ja jätämme jälkeemme puhtaat, raikkaat tilat – niin yksinkertaista se on.

Tervetuloa siivousunelmien pariin!​​

Tupla-Luudan kaksiosaisessa SIIVOUSUNELMIA-somesarjassa pääset tapaamaan Maaritin, Marjaliisan, Maijan ja monet muut siivoustyön touhussa – Ei muuta kuin luudat heilumaan!

JAKSO 1.

Ensimmäisessä jaksossa Marjaliisa herää aamuun touhukkaana, mutta mietteliäänä – Huhhuh mikä uni! Päivän painuessa iltaan mielikuvitus on tehdä Marjaliisalle tepposet – Vai tekeekö?

 JAKSO 2.

Toisessa jaksossa Marjaliisa ja Minna ovat perehdyttämässä tuuraaja-Essiä, kun siivouskone päättää alkaa oikuttelemaan. Sepä ei tehotyttöjä hetkauta, vaan hommat jatkuvat.

Maarit tapaa luottoystävänsä Kirsin joka perjantaisen skump…. eikun kävelyn merkeissä 🙂 Ystävykset muistelevat, kuinka he yhdessä perustivat yrityksen, vain 19-vuotiaina, nuorten naisten innokkuudella ja rohkeudella.

– Siitä alkoi Tupla-Luudan menestystarina, joka jatkuu vieläkin!

Kiinteistöjen ja yritysten siivous Oulun seudulla

Tupla-Luuta Oy on paikallinen, jo vuodesta 1989 toiminnassa ollut yksityinen siivousfirma. Ydinpalvelumme on kiinteistöjen, asunto-osakeyhtiöiden ja yritysten siivous Oulun talousalueella. Otamme mielellämme vastaan myös julkisen sektorin toimeksiantoja. Asiakkaan tarpeeseen perustuen teemme sekä säännöllistä ylläpitosiivousta että kertaluonteisia siivouskeikkojakin. Olemme raikas ratkaisu niille tahoille, jotka hakevat laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua järkevään hintaan. Toimiva, tehokas siivous on paras käyntikorttimme – ja työn jälki puhuu puolestaan.

Siivous asiakkaan tarpeiden mukaan

Meidät voi tilata paikalle joko silloin, kun tarve vaatii tai sopia kanssamme säännöllisestä siivouksesta; sopimussiivous on helppo ratkaisu jatkuvaan siivoustarpeeseen. Vastaamme joustavasti asiakkaidemme muuttuviin siivoustarpeisiin. Meiltä voit tilata esimerkiksi seuraavat siivouspalvelut:

  • ylläpitosiivous (tapahtuu säännöllisesti 1–5 x viikossa)
  • perus- ja erikoissiivous
  • lattioiden peruspesu ja lattian vahaus
  • ikkunanpesu
  • yläpölyjen poisto
  • kalustepesut
  • otsonointi

 

Räätälöimme siivouspalvelut täysin asiakkaan tarpeiden mukaan – ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ydinpalvelumme on kiinteistöjen, asunto-osakeyhtiöiden ja yritysten siivous Oulun talousalueella.

Tyytyväinen henkilökunta on menestyksemme salaisuus

Tupla-Luuta Oy:llä on puhtausalan ammattilaisten keskuudessa hyvä maine, eikä syyttä. Me arvostamme osaamista ja tiedämme kuinka vaativaa, rankkaakin, työ käytännössä on. Meillä ei kuitenkaan joudu työhön yksin. Perehdytämme ja koulutamme uudet työntekijät huolellisesti, ja työtehtävät ja vastuut kasvavat henkilön osaamisen ja toiveitten mukaan. Meillä voi tehdä työnsä huolella ilman epärealistisia tavoitteita.

Siivouspalvelu, jonka tilaat toistekin

Mistä tilata laadukas kiinteistö- tai yritystilojen siivous Oulun seudulla? Tupla-Luuta Oy on luotettava valinta kaiken kokoisten tilojen siivoamiseen. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta joten tiedämme, mitä teemme. Koska siivous on kuitenkin pitkälti ihmisen tekemää työtä, aika ajoin sattuu virheitä, jotka vaativat meiltä toimia. Tällöin tartumme asiaan nopeasti ja korjaamme tilanteen mahdollisimman hyvin. Asiakas voi aina luottaa siihen, että hommat hoituvat – haluamme olla siivouspalvelu, jonka tilaat toistekin.

Siivouspalvelut

Siivoamme esimerkiksi toimistot, porraskäytävät, yritystilat ja muut kiinteistöt luotettavalla ammattitaidolla.

Tutustu palveluihin

Haemme jatkuvasti osaajia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin. Lue lisää & liity iloiseen joukkoomme!

Meille töihin?

Haemme jatkuvasti osaajia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin. Lue lisää & liity iloiseen joukkoomme!

Hae mukaan

Tupla-Luuta Oy on 100% kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallinen siivousfirma Oulussa.

Yritys

Tupla-Luuta Oy on 100% kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallinen siivousfirma Oulussa.

Lue lisää meistä