fbpx

Nestor Cablesin tilat ovat pysyneet puhtaina jo 14 vuoden ajan

Nestor Cables on oululainen vuonna 2007 perustettu kaapelien ja muiden tietoverkkojen osien kehittäjä ja valmistaja, joka tarjoaa asiakkailleen kotimaista kaapelialan osaamista ja turvaa luotettavien laatutuotteiden saatavuuden sekä Suomessa että maailmalla.

Yrityksen valikoimasta löytyy laaja kirjo erilaisia kaapeleita, kuten valokuitu-, instrumentointi- sekä kuparitelekaapeleita, jotka ovat olennainen osa tämän päivän ja tulevaisuuden kaupunkien selkärankaa sekä infrastruktuuria. Yritys onkin merkittävä kaapeliverkkoteknologian kehittäjä pohjoisessa Euroopassa.

 

Hinta ja laitteistoon panostaminen vakuuttivat kilpailutuksessa

Nestor Cablesin ja Tupla-Luudan yhteistyö käynnistyi jo noin 14 vuotta sitten, kun Nestorilla alettiin yrityksen perustamisen aikoihin vuonna 2007 kartoittaa teollisuuden siivouspalveluja toimisto- ja tuotantotilojen puhtaanapitoon. Tupla-Luuta oli mukana kilpailutuksessa yhtenä muutamasta muusta yrityksestä.

”Tupla-Luuta teki meihin kilpailutuksessa vaikutuksen hinnoillaan ja erottuvalla palvelukuvauksellaan, ja he vakuuttivat olevansa valmiita satsaamaan omaan laitteistoonsa, jotta tehdassalin siisteys saadaan parhaalle mahdolliselle tasolle. Ja ne lupaukset pidettiin”, kertoo Nestor Cablesin Rauno Siurua.

 

Tutut ja pitkäaikaiset työntekijät pärjäävät haastavammissakin olosuhteissa

Nestor Cablesin tuotanto pyörii vuorokauden ympäri noin sadan työntekijän henkilökunnalla. Siivottaviin tiloihin kuuluvat kaapelivalmistajan 7000 neliön tehdashalli sekä kolmisenkymmentä huonetta toimistotiloja. Tupla-Luudan vastuulla ovat siis kaikki tehtaan sisäosat, kuten tuotantotilat, käytävät, konttorit ja WC:t, eikä muita ulkopuolisia siivouspalveluiden tarjoajia tarvita.

”Tupla-Luudan palvelu on kattava ja meidän tarpeisiimme erinomainen. He ovat kyenneet sitouttamaan oman henkilökuntansa hienosti meitä varten, eli työntekijöiden vaihtuvuus on meidän suuntaamme hyvin minimaalista. Tämä tarkoittaa, että samat tutut henkilöt käyvät meillä töissä, ja he ovat oppineet tuntemaan hyvin meidän väkemme sekä tilamme ja tarpeemme.

Sen vuoksi yhteistyö heidän kanssaan on meille todella vaivatonta. Pystymme samalla myös luottamaan, että pyyntömme toteutetaan, eikä päivittäisessä rutiinityössä tarvitse juuri koskaan huomauttaa mistään,” Siurua kehuu.

Teollisuusympäristö ei Siuruan mukaan ole puhtaanapidon osalta varsinaisesti helpoimmasta päästä.

”Tiloistamme löytyy esimerkiksi kaikenlaisia rasvoja, geelejä ja emulsioita, jotka pinttyvät pintoihin ja ovat haastavia puhdistaa. Silti meidän ei ole tarvinnut värvätä erikoispalveluntarjoajia pesemään paikkoja, vaan Tupla-Luuta huolehtii kattavasti kaikesta.”

 

Palvelun taso ja omistautuminen ovat taanneet yhteistyön jatkumisen

Nestor Cablesilla ollaan tyytyväisiä Tupla-Luudan ammattiosaamisen lisäksi myös tiiviiseen keskusteluyhteyteen sekä sopeutumiskykyyn.

”Kaikkinensa heidän palvelunsa on oikein ammattimainen ja joustava, ja yhteistyössämme vuorovaikutus toimii molempiin suuntiin. He ovat pystyneet reagoimaan loistavasti kiireellisempiinkin tarpeisiimme.

Jotain Tupla-Luudan palvelun tasosta kertoo myös se, että olemme kilpailuttaneet puhtaanapitopalvelumme tässä 14 vuoden aikana kolme kertaa, ja joka kerralla olemme päätyneet yhteistyöhön heidän kanssaan. Voimme ehdottomasti suositella heitä muillekin laadukasta puhtaanapitoa kaipaaville”, Siurua toteaa tyytyväisenä.

 

Tupla-Luudan palvelu Nestor Cablesille sisältää siis

  • 7000 neliön tehdashallin sekä muiden sisätilojen jatkuvan ja ammattitason puhtaanapidon
  • Kokeneen sekä työtilat ja -olosuhteet tarkasti tuntevan henkilökunnan
  • Joustavuuden, nopean reagoinnin sekä välittömän yhteydenpidon kiireellisissäkin tilanteissa

Jos kiinteistösi tai yrityksesi on ammattitaitoisen ja tunnollisen siivouspalvelun tarpeessa, ota epäröimättä yhteyttä meihin!