fbpx

Isännöintipalvelu E. Suomelan asiakastaloyhtiöihin laadukasta ja kattavaa siivouspalvelua

Isännöintipalvelu E. Suomela on vuonna 1989 perustettu ja taustaltaan oululainen perheyritys, joka siirtyi valtakunnallisen Oiva Isännöinnin omistukseen keväällä 2022. Oulun yksikkönä yritys toimii pääpainoisesti asuin- ja liikekiinteistöjen isännöinnin sekä kiinteistöihin liittyvien talous- ja hallintopalveluiden parissa Oulun talousalueella. 

Yksi isännöintipalvelun perustavoitteista on kiinteistöille lisäarvoa tuottava pitkäjänteinen toiminta sekä omaisuuden hoitaminen. Tupla-Luuta on ollut osa E. Suomelan tarinaa tarjoamalla monipuolisen kattauksen siivouspalveluita yrityksen asiakastaloyhtiöille.  

 

Taloyhtiöiden puhtaanapitoa jo parinkymmenen vuoden ajan 

Yksikönpäällikkö ja isännöitsijä Janne Suomelan mukaan Isännöintipalvelu E. Suomelan ja Tupla-Luudan yhteistyö ulottuu 2000-luvun alkuun ja keskittyy pääasiassa asiakastaloyhtiöiden puhtaanapitoon. 

 ”Kumppanuutemme alusta on tainnut vierähtää jo parisenkymmentä vuotta. Aloitimme isännöintitoimintamme vuonna 1995, ja Tupla-Luuta liittyi taipaleellemme suhteellisen aikaisessa vaiheessa.  

Isännöimme taloyhtiöitä, joissa Tupla-Luuta hoitaa pääsääntöisesti porrassiivousta. Tälläkin hetkellä heillä taitaa olla joko suoraan meidän kauttamme tai kiinteistöhuoltoyritysten alaisuudessa toistakymmentä taloyhtiökohdetta. Viime vuosina Tupla-Luudan porukka on tosin siivonnut toimistoammekin, mutta yhteistyömme pääpaino on taloyhtiöissä”, Suomela kertoo. 

 

Monipuolinen siivouspalvelu yhteisen sopimuksen mukaan 

Suomelan mukaan Tupla-Luudan palveluun kuuluu isännöintipalvelun taloyhtiöissä yleisesti porraskäytävien siivous, minkä lisäksi siivouspalvelu huolehtii myös yleisten tilojen, kuten saunaosaston, pesutupien ja varastojen puhtaanapidosta.  

”Pyydämme Tupla-Luudalta asiakastaloyhtiöidemme siivoukseen tarjoukset, ja heidän kartoitettuaan tilanteen olemme viilanneet yhdessä sopimukset kuntoon. Taloyhtiöiden siivous perustuu yleensä siis yksilöllisiin sopimuksiin, ja eri taloyhtiöillä on yleissiivouksen lisäksi usein omia yksityiskohtaisia toiveita palveluun liittyen. 

Teemme tarjouspyynnöt tietyllä sisällöllä, tiheydellä sekä aikajaksolla, ja voimme muokata niitä yhdessä tarpeen mukaan. Kaikkea ei siis välttämättä tarvitse siivota viikoittain, vaan tietyt toimenpiteet voidaan tehdä vaikkapa kerran kuussa. Tupla-Luudan kanssa tekemämme yhteistyön tavoitteena onkin hioa siivouspalvelu vastaamaan jokaisen asiakkaamme toiveita ja tarpeita mahdollisimman kattavasti.” 

 

Kulmakiviä ovat nopea reagointikyky ja asiakaspalvelun laatu  

Suomela on tyytyväinen Tupla-Luudan yhteistyökyvykkyyteen.  

”Olen kohdannut alalla urani aikana toimijoita, joiden yhteyshenkilöille on ollut hankala saada viestejä läpi näissä asioissa. Saamme Tupla-Luudan aina kiinni joko puhelimella tai sähköpostilla, ja yrityksen johtohenkilöihinkin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä. Myös itse asioista keskustelu on helppoa.  

He kykenevät puuttumaan myös akuutteihin tilanteisiin nopealla aikataululla. Jos taloyhtiössä on tippunut esimerkiksi lasipurkki käytävälle tai yleisiin tiloihin on tullut vaikkapa rakennustöistä yllättäviä ja asukkaita haittaavia sotkuja, apua on saatu olosuhteisiin nähden vauhdilla. Parasta meille on ollut, että erilaisista haasteista päästään aina jollain tavalla yli.   

Myös taloyhtiöiden tiloja siivoavien työntekijöiden vaihtuessa koen, että olennaiset tiedot kohteista siirtyvät hyvin Tupla-Luudan sisällä. Tarkat siivousohjeet saattavat vaihdella yksittäisten taloyhtiöiden välillä, ja on tärkeää, että palvelun taso pysyy korkeana työntekijöistä riippumatta. Tämä jatkumo on toteutunut heillä varsin hyvin.” 

 

Palvelu kehittyy ajan mukana 

 Tupla-Luudan palvelu on joustavuuden lisäksi myös sidoksissa aikaansa. Suomelan mukaan yhteistyökumppani on kehittänyt palveluaan pitkän yhteistyön ja kasvun myötä. 

 ”Siivousalakin kehittyy jatkuvasti, ja Tupla-Luuta seuraa alan tilannetta ja kehittää toimintaansa sen mukaan. Tupla-Luudan palvelu on ammattimaista myös siten, että heidän työntekijänsä esittävät asiantuntemuksensa pohjalta tarvittavia toimenpiteitä mutta samalla myös sellaisia tilanteita, joissa vähempikin riittää.  

 Aina ei välttämättä tarvitse vahata rappukäytäviä, vaikka niin olisi suunniteltu, vaan toisinaan pelkkä kiillottaminen sopii olosuhteisiin paremmin. Tupla-Luuta osaa siis soveltaa tehtäviä töitä tilanteen mukaan, ja heiltä saa neuvontaa ajantasaisista ohjeista sekä oikeista menetelmistä, välineistä ja aineista. Tällaiset ovat usein erittäin järkeviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joilla on myös vastuullinen perä. 

 Siivouspalvelu on meille asiakkaille vaivaton ja tavallaan näkymätön osa kiinteistöistä huolehtimista silloin, kun se toimii asianmukaisesti. Jos joku taas on pielessä, sen kyllä huomaa. Näistä ensiksi mainittu kuvaa Tupla-Luutaa, eli palvelu pelaa. Voin suositella heitä muillekin isännöintialan yrityksille, taloyhtiöille ja kaikille muillekin laadukasta siivouspalvelua kaipaaville.”  

 

Tupla-Luudan palvelu Isännöintipalvelu E. Suomelalle sisältää siis 

  • Kattavan ja sopimuksen mukaisen porrassiivouspalvelun isännöintipalvelun asiakastaloyhtiöissä 
  • Joustavuuden ja nopean reagoinnin kiireellisiinkin tarpeisiin 
  • Ammattitaitoisten työntekijöiden osaamisen siivousmenetelmistä ja -välineistä sekä toimenpiteiden soveltamiskyvyn tilanteen mukaan. 

Jos kiinteistösi tai yrityksesi on ammattitaitoisen ja tunnollisen siivouspalvelun tarpeessa, ota epäröimättä yhteyttä meihin!