fbpx

Esju Oy ja Tupla-Luuta ovat kulkeneet ja kasvaneet vuosikymmenet käsi kädessä

Oululainen Flex Finland eli Esju Oy toimii elektroniikkasuunnittelun alalla ja tarjoaa asiakkailleen radioliikenteeseen liittyvää tietoliikennetekniikan sekä tukiasemien suunnittelua, tutkimusta, konsultointia, tuotekehitystä sekä laboratoriotestausta usean vuosikymmenen kokemuksella.

Kansainväliseen Flex-konserniin kuuluva Esju juhlii tänä vuonna 30-vuotissyntymäpäiviään. Yrityksen tarina alkoi vuonna 1991 kolmen työntekijän voimin, ja tänä päivänä se työllistää Suomessa jo reilut 60 henkilöä. Osaksi Flexiä Esju liittyi vuonna 2018.

 

Luottamus palvelun laatuun on seurausta pitkäaikaisesta yhteistyöstä

Tupla-Luudan ja Esjun yhteinen taival alkoi jo yritysten alkuvuosina. Tupla-Luuta on perustettu vuonna 1989 eli vain kaksi vuotta Esjua aiemmin.

”Olemme kasvaneet Tupla-Luudan kanssa aika lailla yhtä matkaa, sillä he aloittivat tilojemme siivoamisen jo yrityksemme ensimmäisinä vuosina reippaasti viime vuosituhannen puolella. Heidän liiketoimintansa on kasvanut vuosien aikana samaan tapaan kuin meidänkin”, kertoo Esjun henkilöstöjohtaja Kaisa Laine-Jukuri.

Tupla-Luuta vastaa Esjulla reilun 2300 neliömetrin työskentelytiloista, joihin kuuluvat esimerkiksi suunnittelutilat eli toimistohuoneet ja avokonttorit, portaikot, WC-tilat sekä tuotekehityksen testauslaboratoriot.

”Suunnittelemamme laitteet myös testataan tiloissamme. Osa työskentelytiloista vaatii sen vuoksi siivouksen osalta erityistä tarkkuutta, sillä joihinkin rakenteisiin ei esimerkiksi saa päästää lainkaan kosteutta. Tämä ei kuitenkaan ole ollut Tupla-Luudalle ongelma, vaan voimme luottaa, että tilat puhdistetaan asianmukaisesti”, Laine-Jukuri sanoo.

Esjun toimitiloissa työskentelee pääsääntöisesti yksi Tupla-Luudan vakisiivooja, joka onkin tullut työpaikalla henkilökunnalle tutuksi.

”Tupla-Luudan palvelu on ollut meille mieleistä, sillä heidän työnsä on erittäin tunnollista ja kommunikointikin alati ystävällistä”, Laine-Jukuri kehuu työntekijöidensä puolesta.

 

Palvelun joustavuus helpottaa jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa

Näin korona-aikana Tupla-Luuta siivoaa Esjun tiloissa tehostetusti päivittäin. Pandemian edellyttämiin siivoustoimiin kuuluu kosketuspintojen ja WC-tilojen päivittäinen puhdistus, kun taas normaaliaikana Tupla-Luuta on optimoinut palvelunsa kustannustehokkaaksi siten, että tiettyjä tiloja siivotaan toisia useammin – toki aina tilanteesta riippuen.

Yhteydenpito yritysten välillä on Laine-Jukurin mukaan hyvin sujuvaa, ja äkillisetkin tarpeet otetaan Tupla-Luudan päässä aina joustavasti vastaan.

”Tilojamme on vuosien mittaan laajennettu useaan otteeseen, ja muutosten myötä olemme saattaneet yhtäkkiä huomata, että esimerkiksi ikkunat pitäisi pestä tai lattia vahata saman tien. Pyyntöihimme suhtautuminen on ollut heidän puoleltaan oikein hyväksyvää ja mutkatonta.

Kun otamme Tupla-Luutaan yhteyttä milloin mistäkin toiveesta, voimme olla vakuuttuneita, että kyseinen toive toteutetaan viipymättä. Viimeisimpänä ovat olleet nämä koronaan liittyvät tehostetut hygieniaohjeet, joihin he ovat kyenneet sopeutumaan todella nopeasti”, Laine-Jukuri kehuu.

Esju kilpailuttaa siivouspalveluaan säännöllisesti, ja yhteistyö Tupla-Luudan kanssa on jatkunut hyvillä mielin kerta toisensa jälkeen.

”Tupla-Luudan hintataso on kilpailukykyinen, ja olemme tulleet heidän kanssaan niin tutuiksi, että olemme jatkaneet yhteistyötä mielellämme. Yhteydenpidon vaivattomuuden ja palvelun tason puolesta voimme suositella heitä eteenpäin.”

 

Tupla-Luudan palvelu Esju Oy:lle sisältää siis

  • Reilun 2300 neliömetrin yrityksen tilojen säännöllisen, kattavan ja laadukkaan siivouksen
  • Palvelun joustavuuden äkillisestikin muuttuvissa yritysarjen tilanteissa
  • Kilpailukykyisen hintatason sekä asiakkaan aidon arvostamisen

Jos kiinteistösi tai yrityksesi on ammattitaitoisen ja tunnollisen siivouspalvelun tarpeessa, ota epäröimättä yhteyttä meihin!