fbpx

Tehokasta ja vastuullista puhtaanapitoa kuivahöyryllä

Kuivahöyryllä puhdistaminen on puhtaanapidon menetelmä, joka nopeuttaa ja helpottaa sekä pintojen puhdistamista että desinfiointia yksinkertaisella ratkaisulla.  

Normaalit vesihöyrypesurit käyttävät kuivahöyryyn verrattuna alhaisen paineen ja lämpötilan höyryä, joka on erittäin kosteaa. Kosteuden vuoksi höyryn puhdistuskyky on heikko, minkä lisäksi liiallinen kosteus voi myös vahingoittaa herkempiä pintoja, kuten esimerkiksi puuta. Korkea kosteuspitoisuus lyhentää myös itse puhdistuslaitteen käyttöikää.  

Kuivahöyryä hyödyntävät pesurit tuottavat korkean lämpötilan ja paineen vesihöyryä, joka suunnataan puhdistuksessa suoraan pestävään materiaaliin. Kuivahöyrylaitteella siivoaminen on täysin kemikaalitonta, sillä pesurit käyttävät ainoastaan vettä, painetta ja lämpöä. 

Miksi kuivahöyrylaitetta kannattaa ehdottomasti harkita, jos siivouksesta halutaan tehokasta, vaivatonta ja samalla vastuullista?  

  • Kuivahöyrypesurin käyttöön tarvitaan vain vettä, eli pesu- ja desinfiointiaineita säästyy huomattavia määriä. 
  • Vesihöyryllä puhdistaminen on hygieenistä ja materiaaleille hellävaraista, sillä höyry ei jätä jäämiä kemikaaleista. 
  • Puhtaanapito on tehokasta, koska korkea lämpötila ja kova paine nopeuttavat puhdistusta. 
  • Kuivahöyrylaitteen käyttö on helppoa, ergonomista ja terveellistä. 
  • Vastuullisuus ja ekologisuus tukevat kestävää kehitystä. 

 

Syvällinen puhdistus pelkällä vedellä 

Kuivahöyrylaitteen toimintaperiaate on, että laitteen muodostama kuuma ja kovalla paineella tuleva höyry poistaa pölyn ja lian tehokkaasti erilaisilta pinnoilta. Höyryn partikkelit työntyvät syvälle esimerkiksi kankaisiin, nesteyttävät materiaaleissa olevan lian ja irrottavat sen vaivattomasti. 

Kuivaa höyryä hyödyntämällä puhdistettavat pinnat ja tekstiilit eivät kastu vaan ainoastaan kostuvat hieman puhdistusprosessin aikana. Olennainen tekijä prosessissa on lämpötilan ohella höyryn ulostulonopeus, sillä mitä kovemmalla paineella höyry sinkoutuu laitteesta suoraan puhdistettavaan materiaaliin, sitä suurempi puhdistusvoima sillä on. 

Menetelmä on myös ekologinen, sillä laite ei tarvitse minkäänlaisia pesu- tai desinfiointiaineita. Pinnat jäävät kuivahöyryn myötä hygieenisen puhtaiksi ilman kemikaalijäämiä. Lisäksi puhdistuksessa tarvittavan vesihöyryn määrä on huomattavasti pienempi verrattuna muihin höyryä hyödyntäviin puhdistuslaitteisiin, eli pesurin käytössä säästyy myös puhdasta vettä. 

 

Kuivahöyrylaite Thermostar on ylivoimainen apuri tehokkaaseen mutta hellään puhdistukseen 

Kuivahöyryn edut konkretisoituvat erinomaisesti Thermostar-kuivahöyrylaitteella. Thermostar synnyttää puhdasta vettä lämmittämällä niin korkeapaineista ja kuivaa höyryä, että kaikki pinnat ja tekstiilit puhdistuvat tehokkaasti, syvällisesti ja samalla hellävaraisesti. 

Pesuri on monikäyttöinen ja kestää laatunsa ansiosta aikaa esimerkillisen hyvin. Ominaisuuksiensa puolesta se sopii loistavasti ammattimaiseen peruspuhdistukseen monipuolisesti erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa.  

Esimerkiksi taloyhtiöiden sauna- ja pesutilat ovat erinomainen kohde kuivahöyrypesurilla puhdistamiseen, ja kovassakin käytössä olevat pinnat puhdistuvat laitteella tehokkaasti. Koska kuivahöyry soveltuu ominaisuuksiltaan erilaisiin ympäristöihin, myös esimerkiksi toimiston ylläpitosiivouksessa tai vaativammassakin ravintola- tai sairaalasiivouksessa pesuri on tehokas apu.   

Ammattikäytössä kuivahöyrylaite kohentaa sekä siivousyrityksen imagoa että asiakkaiden tyytyväisyyttä – laitteen tehokkuus näkyy palvelun laadussa ja lopputuloksessa.  

Tupla-Luuta käyttää puhtaanapitopalvelussaan Thermostaria, joka takaa asiakkaille puhtautta loistavat puitteet nopeasti, luotettavasti ja ekologisesti. 

Jos kiinteistösi tai yrityksesi on ammattitaitoisen ja tunnollisen siivouspalvelun tarpeessa, ota epäröimättä yhteyttä meihin!